Skip to main content
search
0

LET’S GO NE NE!

Als je de beste IT-talenten van NEpal en NEderland samenbrengt heb je de vibe te pakken die Javra jouw te bieden heeft. Met Javra werken betekend dat je bijdraagt aan een stukje werkgelegenheid in één van de armste landen in de wereld. De winst voor jou is dat je daarbij profiteert van lagere tarieven. Een win-win situatie dus. Het samenbrengen van die twee werelden hebben wij voor Javra verpakt in een avantgardistische branding. Eentje die energie uitstraalt, creativiteit, originaliteit met natuurlijk een sterke culturele ondertoon.

.

JAVRA GUERRILLA

In Nepal stelde wij guerrilla advertising voor in de vorm van deze murals. Javra staat erop voor talent te vinden en tot groei te laten komen in plaats van ze weg te kapen bij concurrenten. Resultaat, zo bleek, was dat werknemers bij grotere IT-bedrijven zelf kwamen solliciteren, omdat ze de uitingen cool vonden. ‘Het moet dan ook wel een cool bedrijf zijn om voor te werken’: zo zei één van de sollicitanten.

LOYALTY PROGRAM

Goed talent vinden is één ding, maar ze behouden is misschien wel net zo’n uitdaging. Het begint bij het begin, want onderdeel van je onboarding is dit kleinigheidje. Een originele Javra laptop bag. Op de bag stelde wij patches voor die de loyalty van de werknemer weerspiegelt. Denk aan patches op een backpack. Waarmee het voor iedereen zichtbaar is hoe ver je binnen Javra gekomen bent.

MASKA

Typisch Nepalees zijn de traditionele maskers. Welke gedragen worden om mythische vertellingen uit het verleden te verbeelden of om bescherming te bieden. GOAT vertaalde codeer symbolen naar maskers. Welke wij vervolgens onderdeel maakte van het pallet waarmee wij de branding van Javra inkleurde.

+31(0)6 -3062 3927 | info@goatofamsterdam.nl