Skip to main content
search
0

SWISS DESIGN

Le Masque Switzerland is een GOAT label van het eerste uur. GOAT is verantwoordelijk voor nagenoeg alle communicatie middelen. Van logo tot packaging, retail displays, online assets, press kits, etc. etc. Le Masque beweegt zich qua uitstraling op het snijvlak van cosmetics en medical. Een klinisch en minimalistisch ontwerp dat kenmerkend is voor Zwitsers design.

EXHIBIT

Proberen is geloven was het idee achter deze light- en mobile- beursstand. Bezoekers kunnen plaatsnemen en ter plekke de werkzaamheid van de bio-cellulose sheet maskers ervaren.

RETAIL DISPLAY

Een design impressie van een retail display. Je kunt deze tegenkomen in de SEE, BUY, FLY shops van internationale luchthavens. Een Le Masque sheet mask is namelijk ideaal voor tijdens het vliegen. De lucht in vliegtuigen is extreem droog en met een sheet mask kom je volledig gehydrateerd aan op je bestemming.

ONLINE EN PRINT MEDIA

GOAT levert Le Masque alle materialen voor print en online visibility. In deze uitingen is de samenwerking met Sylvie Meis gebruikt. Le Masque ontwikkelde met haar een sheetmask met écht goud. Het is bewezen dat gouden nanodeeltjes de ontwikkeling van huidontstekingsmoleculen tegenhouden. Het serum op haar beurt voedt en verzorgd de huid.

+31(0)6 -3062 3927 | info@goatofamsterdam.nl